Contactavonden 2011

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

12 December contactavond

Quiz door Frans Smulders

 

Vanavond hadden we bezoek van Miriam van Beurden. Miriam studeert aan de kunstacedemie,en maakt in het kader van een studieopdracht portretten op film van het Bredase verenigingsleven. Al onze aanwezige leden werkte hieraan graag mee en werden aldus letterlijk in het spotlicht gezet. Deze exercitie krijgt wellicht een staartje,want mogelijk blijven wij in het Bredaas stadsarchief bewaard voor het nageslacht.......... Vervolgens werd de eindejaarsquiz van Frans Smulders een jaarlijks festijn: hij werd namelijk voor het tweede jaar achtereenvolgend gehouden. Dat is toch een succes te noemen!

Lees meer: 12 December Contactavond quiz

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

14 November verslag contactavond

Uitslag huiskeuring door Stef Rensen

 

Na de maandelijkse mededelingen en toen onze enigzins verlate keurmeester aanwezig was,konden we beginnen met deze toch wel spannende avond. Want het was weer zover,de uitslag van de huiskeuring van 2011. Stef Rensen heeft deze keuring voor ons verricht,en hij vond dat de bakken er allemaal heel goed bijstonden. Dat is altijd fijn om te horen,zeker omdat we dan weten dat wij onze hobby goed uitoefenen,wat toch het belangrijkste is. Iedereen wil toch het beste voor zijn vissen en planten want dat is waar het uiteindelijk om gaat. Stef heeft ons foto`s laten zien van al dit moois, en dat was genieten. Natuurlijk ook wat advies hier en daar want we moeten er ook van kunnen leren. De avond was een groot succes,en na de pauze werd er dan door Stef de uitslag bekend gemaakt.

Lees meer: 14 November verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

22 Oktober Zoo Zajac

22 Oktober zijn we met een aantal leden naar zoo zajac in Duitsland geweest. Rob van Erkel heeft hier een aantal foto`s gemaakt om u een impressie te geven. Rob bedankt.

 

 

zoo zajac 1.jpg - 53.91 Kb

Lees meer: 22 Oktober Zoo Zajac

   

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

10 Oktober Verslag contactavond

Dhr Dick Poelemeijer licht en fotosynthese

Deze avond was Dhr Dick Poelemeijer aanwezig om ons te gaan vertellen over licht en fotosynthese. Na de gebruikelijke openingswoordjes werden wij mee terug genomen in de tijd. De oorsprong waar wij uit voort zijn gekomen.Een oerknal die het huidige heelal en zonnenstelsel hebben ontwikkeld. Verder mag ieder voor zich uitmaken hoe wij op de aarde zijn terecht gekomen. Het eerste dat op de aarde terecht is gekomen en zich is gaan ontwikkelen zijn de blauwalgen.

 

Lees meer: 10 Oktober verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

12 September Verslag contactavond

Spreker Johan Egberts

 

Met deze avond is het tweede deel van het verenigingsjaar geopend. Voor deze avond hebben we gekozen voor een reisverslag van een reis die Johan Egberts heeft gemaakt naar Columbia in 2010. Dit in tegenstelling tot de titel die in het boekje vermeld stond.Maar ik geloof niet dat deze wijziging een groot probleem was.

Lees meer: 12 September Verslag contactavond

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL