Contactavonden 2008

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

8 December Paludarium iets voor u?

Door Loek van der Klugt

 

Zoals gebruikelijk had de vereniging op de tweede maandag van de maand haar contactavond.Zoals gewoonlijk opende onze voorzitter de avond met de maandelijkse mededelingen. Hierna gaven we Loek van der Klugt het woord.

Lees meer: Verslag Contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

17 November 2008 Verslag huiskeuring

Door Adrie van Holstein
 

Nadat Piet de Leeuw de maandelijkse mededelingen had gedaan was het dan eindelijk zover.De uitslag van de huiskeuring.Piet noemde dit al de avond van de leden. Door de leden van de leden en voor de leden. Omdat de deelnemers van de keuring er voor hadden gezorgd dat deze avond mogelijk was.Het was een avond met natuurlijk de nodige spanning,maar ook vol gezelligheid en grappige opmerkingen die er voor zorgde dat dit een avond was om met plezier aan terug te denken.

 

Lees meer: verslag huiskeuring

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

20 November Gastheer van de maand

Harry

Het is alweer een jaar geleden dat u allen door mij werd uitgenodigd mijn gast te zijn op een gastenavond.Dit jaar doe ik dit weer en wel op donderdag 20 November,ik hoop u dan allen rond 20.00 te mogen begroeten. Waarom allen?

Lees meer: Gastheer van de maand

   

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

13 Oktober Verslag contactavond

Uit de oude doos


Na jaren naar de aula van de Nutsbasisschool Dirk van Veen te zijn gereden, ben ik nu op weg naar een nieuwe locatie voor de maandelijkse contactavonden.Ik ben ook wel benieuwd wat de aanwezigen van de nieuwe plek zullen vinden.

Lees meer: Uit de oude doos

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

11 September gastheer van de maand

Frans Doodeman
 

Als gastheer van de maand bent u van mij gewend dat er iedere keer een verandering is te zien aan de bak,zo ook dit jaar. Verleden jaar was ik begonnen met een biotoopaquarium,die bij verschillende medeleden al in goede aarde viel. Maar dan heb je toch nog zoiets als een huiskeuring. Op aanwijzing van Dhr A.Holsteijn zijn enkele veranderingen en verbeteringen toegepast,zoals meer wortelhout op de gouden(sterke punten) uit de achterwand en schuilplaatsen voor de vissen.Die heb ik toegepast en ik hoop op de goede manier.wg Frans Doodeman.

Lees meer: Gastheer van de maand

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL