Contactavonden 2017

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

13 November verslag contactavond

Keurmeester Jeroen Bastiaans

Piet opent de avond met een minuut stilte voor ons lid Wim Nuyten,die vorige week overleed. Hierna volgen huishoudelijke mededelingen over ondermeer de Vivariumbeurs aanstaand weekend,met ook de uitslag van de landelijke keuring. Met ons uitje naar ZooZajacgingen welgeteld twee leden mee, beide hebben een leuke dag gehad,toch is dit voor het bestuur niet motiverend. Wat bind ons?????

Lees meer: 13 November verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

9 Oktober verslag contactavond

Albert Sanderse Facinerende aquaria

Op deze avond hadden we Albert Sanderse uitgenodigd met de lezing "Facinerende Aquaria".Een bevlogen aquariaan in hart en nieren die zelfs een paar boeken op zijn naam heeft staan. Sinds zijn 7e jaar is Albert al met het aquariumvirus besmet en nu op zijn 84e heeft hij een schat aan kennis opgedaan op dit gebied. Zelf heeft hij de zorg over een 14 tal aquariums.

Lees meer: 9 Oktober verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

11 September verslag contactavond

Theo Vermeegen keuze menu

Het had zomaar gekund dat dit een eigen avond had moeten worden. Maar door snel handelenvan onze voorzitter Piet de Leeuw en de bereidheid van een spreker,nl Theo Vermeegen konden wij jullie een spetterende avond bieden.

Lees meer: 11 September verslag contactavond

   

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

12 Juni Verslag contactavond

Eigen avond MRC

Piet opent de avond met huishoudelijke mededelingen. Ons geplande bezoek aan Zoo Zajac gaat niet door wegens gebrek aan belangstelling. In het weekend van 18 en 19 November is de Vivariumbeurs,met die zaterdag de uitslag van de landelijke huiiskeuring. Daarnaast houden we een minuut stilte voor ons oudlid John Tanasale die onlangs in Indonesie overleed.

Lees meer: Verslag contactavond juni 2017

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

8 Mei verslag contactavond

Dhr Grosfeld een betaalbare vijver

Vanavond was Dhr Grosfeld aanwezig met een lezing over advies en ideeen hoe je een betaalbare vijver kan ontwerpen naar eigen inzicht en vermogen. Door de lezing heen kwam steeds naar voren hou het betaalbaar! De adviezen voor de keuze van grote diepte, keuze materialen kwamen in alle prijsklasse aan bod. Van het kleine vijvertje naast je terras tot de grote zwemvijvers bij luxe villa`s.

Lees meer: 8 Mei verslag contactavond

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL