Contactavonden 2016

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

14 November verslag contactavond

Uitslag huiskeuring Erik Prins

De avond werd door afwezigheid van de voorzitter,geopend door Vincent van Gils. Na de huishoudelijke mededelingen werd het woord aan Erik Prins gegeven.die deze avond de uitslag van de huiskeuring bekend ging maken.De keurmeester presenteerde de deelnemers op volgorde van de keuring,zoals deze op de dag van de keuring plaatsvond.Aan de hand van een beamer presentatie behandelde Erik de bakken op de plussen en de minnen van de deelnemers,waarbij enkele mooie vissen gepresenteerd werden.Na de presentatie van de bakken was het tijd voor de pauze,waarin Erik de tijd nam om zijn lezing over Vallisneriasoorten te laten zien er zijn ong 70 soorten. Na de pauze was het tijd voor de prijsuitreiking,die nogal wat verrasssingen in petto had zoals je kunt zien.

Lees meer: 14 November verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

Verslag contactavond 10 oktober

Spreker Peter Oranje

Na het gebruikelijke openingswoordje van onze voorzitter Rob werd het woord gegeven aan de presentator van deze avond Peter Oranje. Deze avond bracht de lezing juweeltje uit Azie. Hij liet ons heel wat visjes en vissen zien uit dat gebied.

Lees meer: 10 Oktober verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

12 September verslag contactavond

Spreker Rob van Erkel ledverlichting

Rob opent deze goedbezochte avond en heet ook twee gasten welkom. Belangstellende kunnen zich bij de secretaris opgeven voor het watergala onze jubileumexcursie naar Aquazoo in Leerdam en de vivariumbeurs 19 en 20 november. Hierna houd Rob een presentatie over LED-verlichting,zonder te diep in de technische details te treden zoals een van zijn voorgangers ooit deed: hier spreekt een eindgebruiker met ervaringsdeskundigheid,dit verhaal is te volgen.

Lees meer: 12 September verslag contactavond

   

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

50 Jaar AVMRC

Op 13 juni vierde de vereniging haar 50 ste verjaardag. De avond werd zoals gewoonlijk door de voorzitter met de gebruikelijke mededelingen geopend en heette hierbij ook de drie ereleden van harte welkom. Hierna gaf hij het woord aan Jan de Wit,die jarenlang de redactie van het maandblad voerde,en daardoor een schat van herinneringen had. Wat Jan niet volledig meer wist werd door Piet de Leeuw of andere aangevuld. Al met al was het een genoegelijke avond die zeer snel verliep. Hierbij de geschiedenis van de vereniging,met dank aan Jan de Wit.

Lees meer: 13 juni Verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

9 Mei verslag contactavond

Vijver en tuinplezier door Leo Brand

Rob opent deze goedbezochte avond met een terugblik op het geslaagde Animal Event,waar meerdere van onze leden samen met twee andere verenigingen de aquariumhobby promootten. We kijken terug op een geslaagd evenement met zo`n 31.000 bezoekers. Onze verenigingsavond van Juni zal in het teken staan van ons 50 jarig bestaan. Die maand zullen we ook een uitstapje maken naar aquazoo in Leerdam,die de vereniging deels zal bekostigen, De exacte datum hangt nog even in de lucht dus houd ons clubblad in de gaten.

Lees meer: 9 Mei verslag contactavond

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL