Contactavonden 2015

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

14 December verslag contactavond

De jaarlijkse kwis

 

De avond word door de voorzitter geopend met de gebruikelijke mededelingen. Hierna gaat Rob over naar het eigenlijke hoogtepunt van de avond,namelijk de huldiging van ons lid Piet de Leeuw. Deze heeft de vereniging nl ruim 34 jaar bijgestaan als bestuurslid in diverse functies, en is tevens 38 jaar lid. De bestuurlijke functies heeft Piet in Januari moeten opgeven ivm priveproblemen.Als dank voor zijn jarenlange inzet wordt Piet erelid van de vereniging,met daarbij behorende plakket. Ook Anita werd niet vergeten en kreeg enkele planten aangeboden.

Lees meer: 14 December verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

10 November verslag contactavond

Uitslag huiskeuring Erik Prins

 

Op deze goedbezochte avond hebben we Bert Jan Meeuwesen als eregast,hij is nl 40 jaar lid van onze vereniging en van de NBAT. Rob staat kort stil bij dit heugelijk feit en spelt hem een NBAT onderscheiding op onder goedkeurend toezicht van vrouwlief. Piet kan nauwelijks wachten tot hij aan de beurt is. Dat is over 2 jaar al.

Lees meer: 10 November verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

12 Oktober verslag contactavond

Spreker Piet de Leeuw Stoppen of doorgaan deel 2

Op deze contactavond zou Wim Tomey komen,maar was op het laatste moment verhinderd. Wij wensen Wim van harte beterschap toe. Aangezien de afzegging een dag van tevoren bij ons binnenkwam moesten we improviseren. Gelukkig had Piet het vervolg van zijn eerste lezing bij zich.We hebben dankbaar gebruik gemaakt van deze mogelijkheid.

 

Lees meer: 12 Oktober verslag contactavond

   

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

14 September verslag contactavond

Spreker Piet de Leeuw Doorstarten of opnieuw beginnen.

 

 

Dit was de eerste contactavond na de vakantie. In het openingswoord ging Rob in op wat er is gezegd op de extra NBAT ledenraad en hoe het bezoek aan Aqua Hortus was verlopen. Dit was zeer de moeite waard. Na dit woordje werd het woord gegeven aan ons lid Piet de Leeuw.

Lees meer: 14 September verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

8 Juni verslag contactavond

Eigen avond MRC voor leden door leden.

 

Vanavond zonet voor de vakantie weer een eigen avond met een gezellige babbel en vele vragen die we weer aan elkaar konden stellen. Het is zo onderhand traditie geworden deze avond in juni te doen. Deze avond begon echter met een kreet om hulp van onze voorzitter en redacteur van het maandblad. Help hij heeft kopij nodig om het maandblad draaiende te kunnen houden anders is er straks geen maandblad meer.

Lees meer: 8 Juni verslag contactavond

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL