Contactavonden 2014

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

8 December verslag contactavond

Quiz door Ron en Vincent

 

Vanavond waren de leden voor een kennisavond uitgenodigd. Door Rob en Vincent waren een aantal vragen opgesteld vanuit de artikelen die afgelopen jaar waren verschenen in het maandblad en het aquarium van de NBAT. Ook waren er een paar vragen opgenomen uit de lezingen die het afgelopen jaar door de sprekers zijn gegeven op de contactavonden.

Lees meer: 8 December verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

10 November verslag contactavond

Uitslag huiskeuring John Frencken

 

 

Rob opent de avond met enkele mededelingen over aanstaande activiteiten in de maand november. Voorst stopt de NBAT met de productie van levering van inbindbanden. Hierna krijgt John Frencken het woord.,de bondskeurmeester die voor ons de huiskeuring verrichtte. Middels een powerpointpresentatie worden de deelnemende bakken voorgesteld,daarbij legt John steeds uit hoe hij tot zijn oordeel kwam. Terugkerende thema`s zijn schoolgrootte,speelse bodems,contrastrijke beplanting en een strikte scheidingtussen electra en water. Hiervan kan iedereen wat opsteken.

Lees meer: 10 November verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

13 Oktober verslag contactavond

Filtering aquarium Piet Vincent en Rob

 

 

Op deze contactavond was het onderwerp de filtering van aquaria. Piet,Vincent en Rob hadden deze voordracht voorbereid. Voor de pauze is met name de noodzaak tot filtering aaan bod gekomen.

Lees meer: 13 Oktober

   

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

8 September verslag contactavond

Willem Heijns cichliden

 

Op de eerste contactavond na de vakantie hadden we als spreker cichlidenspecialist Willem Heijns op bezoek. Deze is vooral gespecialiseerd op de cichliden uit centraal (midden) Amerika. Hij heeft dit gebied meerdere keren bezocht. Op deze avond nam hij ons mee op zijn reis naar Nicaragua.

Lees meer: 8 September verslag contactavond

 

Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

16 Juni verslag contactavond

30 Jaar clubblad door Jan de Wit

 

Op deze avond stonden we stil bij de oprichting van ons maandblad,wat elke maand met uitzondering van de maanden juli en augustus,weer op de mat valt. Dus 10 keer per jaar moet er energie gestoken worden om dit blad te fabriceren. Ons erelid Jan de Wit heeft de eerste verzending van dit blad 30 jaar geleden doelbewust meegemaakt. Hij is jarenlang redacteur van ons maandblad geweest.

Lees meer: 16 Jui verslag contactavond

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL