Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

Informatie over de verenigingAlgeneter

Iedere 2e maandag van de maand is er een contactavond voor de leden van MRC en iedereen die geinteresseerd is in de aquariumhobby.Er is dan gelegenheid om medeaquarianen te spreken over hun aquarium en wat hen bezighoud. Er worden ideeen uitgewisseld en problemen waar tegenaan word gelopen worden besproken. Zes keer per jaar zal er een gastspreker aanwezig zijn met wisselende onderwerpen. Er is voor ieder wat wils. Ook zijn er avonden die ingevuld worden door eigen leden.

Halverwege de avond zal er een pauze zijn met een loterij met als prijzen waardebonnen van aquariumzaken uit Breda. Te weten handelaar van de maand. Juli en Augustus zijn de vakantiemaanden.

Wilt u meer informatie over de vereniging? Wilt u kennis maken met de activiteiten van de vereniging? Wilt een keer op de contactavond komen kijken? Dat kan!Mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en u krijgt van ons een informatiepakket over de vereniging thuisgestuurd.

Onze zaal waar we elke 2de maandag van de maand zitten is:

Bezoekers Centrum Wollfslaar (BCW)

(Voormalig Mec/Kinderboerderij)

Wolfslaardreef 95 4834 SN Breda

De zaal is open om 19.30 en de activiteit van de avond begint om 20.