Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

10 November verslag contactavond

Uitslag huiskeuring Erik Prins

 

Op deze goedbezochte avond hebben we Bert Jan Meeuwesen als eregast,hij is nl 40 jaar lid van onze vereniging en van de NBAT. Rob staat kort stil bij dit heugelijk feit en spelt hem een NBAT onderscheiding op onder goedkeurend toezicht van vrouwlief. Piet kan nauwelijks wachten tot hij aan de beurt is. Dat is over 2 jaar al.

Na enkele mededelingen is het woord aan Erik Prins,die als bondskeurmeester optrad tijdens de huiskeuring. Middels mooie dia`s en constructief commentaar presenteert Erik de zes deelnemende bakken,die overigens allemaal een bondsdiploma haalden. Sommige deelnemers gaven aan dat ze de verstrekte adviezen al naar volle tevredenheid hebben toegepast. Bart gaat weer eens met de eerste prijs aan de haal,hulde!!! Een andere zeer mooie prestatie betreft de Amphiabak. De grote en vooral hoge bak is niet de makkelijkste om te onderhouden,ook al omdat hij zich in het ziekenhuis begeeft en dus niet onder continu toezicht staat. Alle lof dus voor de onderhoudsploeg,die de derde plaats behaald en nu door mag naar de distriktskeuring.

 

 

Ook vandaag hebben enkele leden overtollig plantenmateriaal meegebracht, zo heeft Vincent Limnophila heterophylla in de aanbieding een decoratieve en makkelijke groeier. In de pauze zijn ook Erik en Bert Jan sportief genoeg om een gokje te wagen in de loterij. Helaas bepaalt Vrouwe Fortuna dat zo`n NBAT speld wel volstaat.Bert Jan wint dus geen waardebon van Andre van Steijn. Meer geluk heeft Erik,,die zijn waardebon spontaan aan de Amphiabak doneert.

Dank aan Erik en Rob voor de mooie presentatie.

WG Vincent van Gils.