Let op, opent in een nieuw venster PDFPrintE-mail

8 Juni verslag contactavond

Eigen avond MRC voor leden door leden.

 

Vanavond zonet voor de vakantie weer een eigen avond met een gezellige babbel en vele vragen die we weer aan elkaar konden stellen. Het is zo onderhand traditie geworden deze avond in juni te doen. Deze avond begon echter met een kreet om hulp van onze voorzitter en redacteur van het maandblad. Help hij heeft kopij nodig om het maandblad draaiende te kunnen houden anders is er straks geen maandblad meer.

Laten we proberen massaal gehoor hier aan te geven mensen en het blad niet ter ziele laten gaan. Dit zou zonde zijn van alle tijd en energie die er door Rob is ingestoken. Het hoeft niet hoogdravend te zijn maar gewoon leuke verhalen over uw bak en hoe het u in al die jaren is vergaan.Misschien een leuk artikel dat u ergens anders bent tegen gekomen en interssant is om met onze leden te delen.Alles is welkom. Hopelijk krijg je veel reacties Rob en kunnen we er na de vakantie weer lekker tegenaan.

 

 

Zoals ik al zei het was een gezellige avond waarin veel onderwerpen ter sprake kwamen. Met een lekker bakje koffie wat fris of een pilsje. Het is te hopen dat we deze avonden er nog lang in kunnen houden,want zeg eens eerlijk wat is er nog leuker dan met medeaquarianen over de hobby te kletsen. Altijd relaxed omdat er niemand is die zegt (daar gaan we weer). Velen in onze omgeving zijn daar niet altijd blij mee. Gelukkig hebben wij elkaar als vereniging om zo lang als we willen over onze hobby te bomen.

WG Coby Sneller